A MÁRKA

Kezdetek óta az Académie Scientifique de Beauté kozmetikumok történetét az innovációk, a kiválóság, a bőrápolás egyedülálló és specifikus megközelítése jellemezte, cégünk mindig fontosnak találta a szépségszakma és a fogyasztók közötti kapcsolat biztosítását.

INNOVÁCIÓ

 
+ v

Egy modern és úttörő cég, egy határok nélküli, magas koncentrációjú és hatékony aktív hatóanyagokon alapuló folyamatos kutatás és fejlesztés.

KIVÁLÓSÁG

 
+ v

A kezdetekben az úttörő Académie Scientifique de Beauté egy jó hírnevű és exkluzív, a párizsi Saint-Honoré utcában található helyről indította el az első szépségszalont Franciaországban. Az Académie alapítója meg volt győződve az örök fiatalság lehetőségéről, de akkor és csak akkor, ha a termékek szigorúan és tudományosan vannak előállítva. Tudása és kiváló «made in France» szakértelme vezeti az utat a kezdetektől az egész világban.

SZAKMAISÁG

 
v

Académie szakértők által képzett kozmetikusmesterek végigkísérik Önt a kezelések folyamán.
Kozmetikusaink személyre szabott tanácsokat adnak, a jobb megértés érdekében elmagyarázzák a különböző aktív hatóanyagokat és egyénre szóló szépségreceptek szerint végzik a kezeléseket.