/image description

Kutatás & fejlesztés

A MÁRKA

Az ápoló termékeink eredményessége és élvezete mögött a kutató részlegünk hosszú tudományos útja és egyedi szakértelme áll, mellyel felépítette márkánk DNS-t.
A szépség szolgálatában eltöltött több mint 120 év tapasztalattal a laboratóriumunk filozófiája: mindig a legjobbat ajánlani Önnek.

 • /image description
  129

  A szépség szolgálatában eltöltött tudományos szakértelem éveinek száma

  Az Académie Scientifique de Beauté Kutatás & Fejlesztés részlege olyan szakemberek csapata, akik a mindennapokban újítanak, ellenőriznek és értékelnek. Magas szakértelmükkel a laboratórium egyre magasabb minőségű ápoló termékeket fejleszt ki, melyek a legigényesebb fogyasztók elvárásaira is választ adnak a hatékonyság, a minőség és az érzékelés tekintetében.

 • /image description
  800

  A termékekben felhasznált alapanyagok száma.

  A kezdetek óta a laboratórium magas, eredményességükben bizonyított, aktívhatóanyag-koncentrátumú termékeket fejleszt. Hangsúlyozva a márka úttörő szellemét számos, a termékeinkben felhasznált, összetevőt a hatékonyságuk és biztonságuk ellenére soha nem használták előtte.

 • /image description
  30

  Az alapanyagok átlagos száma minden egyes termékünkben.

  Az előre meghatározott cél szerint a kutatóink kiválasztják a leghatékonyabb aktív összetevőket, amelyek tökéletes hatást gyakorolnak a bőrre. Számos teszt elvégzése szükséges az optimális formula véglegesítéséhez.

 • /image description
  18

  Minimális hónapszám egy új termék fejlesztéséhez.

  Miután az aktív hatóanyagok kiválasztásra kerülnek, az Académie kutatói kifejlesztik a terméket, mely minden elvárt, a bőr számára maximális hatékonyságú, tulajdonsággal rendelkezik.

 • /image description
  150

  Minden évben az elvégzett vizsgálatok száma.

  A prioritásunk a termékeink minősége és hatékonysága. Egy szigorú tudományos előírás szerint (bakteriológiai, stabilitás, bőr és szemtolerancia, klinikai és kompatibilitás tesztek), mindegyiket vizsgáljuk a fejlesztése előtt, alatt és után. Amennyiben az eredmények hatékonyságot és optimális toleranciát mutatnak, a termék kereskedelmi forgalomba kerülhet.

 • /image description
  20

  A kutatás-fejlesztés csapatban dolgozók száma.

  Kutatók, fejlesztők, minőségellenőrök és technikusok dolgoznak minden nap, hogy új összetevőket, új textúrákat, új adagolási módokat fedezzenek fel, hogy a legjobb kozmetikumokat tudjuk ajánlani Önnek.